Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahat Sağlık Sigortası


Tüm dünyada yapacağınız seyahatlerde kaza ve ani hastalık durumunda, size, Seyahat Sağlık Sigortası ile Avrupa Birliği normlarında güvence sağlarken, aynı zamanda sağlık danışmanlığı ve asistans hizmetleri sunuyoruz.


Sigorta, poliçede belirtilen tarihler arasında yürürlükte kalır. Poliçe süresinin 90 günden uzun olarak seçilmesi durumunda her bir seyahat için maksimum 90 güne kadar teminat verilmektedir.



Hastalık

Sigorta kapsamında olması şartı ile sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan ani ve beklenmedik rahatsızlıklardır. Hastalık durumunda beher olay için 75 Euro muafiyet uygulanır. 

Tedavi ve Hastane Hizmetleri

Sigortalının doktor muayene, ilaç, tahlil-röntgen, hastane-yatak, yemek, hemşire, operatör, anestezist, uzman konsültasyon, yoğun bakım, ameliyathane ve sarf edilen malzeme giderleri bu teminat kapsamında karşılanır.

Tıbbi Danışmanlık Acil bir durumda en yakın doktor, hastane ve sağlık kurumlarının isimleri ve adreslerine kolaylıkla ulaşılması sağlanır.

Kaza

Sigorta kapsamında olması şartı ile sigorta süresi içinde oluşan, sigortalının kontrolü dışında ortaya çıkan açık ve belirgin olaydır.


Tedavi ve Hastane Hizmetleri

Sigortalının doktor muayene, ilaç, tahlil-röntgen, hastane-yatak, yemek, hemşire, operatör, anestezist, uzman konsültasyon, yoğun bakım, ameliyathane ve sarf edilen malzeme giderleri bu teminat kapsamında karşılanır.

Tıbbi Danışmanlık

Acil bir durumda en yakın doktor, hastane ve sağlık kurumlarının isimleri ve adreslerine kolaylıkla ulaşılması sağlanır. 

Cenazenin Yurda Getirilmesi

Bu teminat ile, yurt dışında vefat etmiş sigortalının cenazesinin hazırlanması ve defin yerine hava veya karayoluyla nakli veya bulunduğu yerde defni güvence altına alınır. Ancak, cenaze töreni ve Türkiye’deki defin masrafları kapsam dışında tutulmuştur.


Acil Tıbbi Nakil

Bu teminat kapsamında, sigortalının tıbbi bakımının sağlanabileceği en yakın hastaneye hava ve/veya kara yoluyla nakli sağlanır. Nakil sırasındaki ilk yardım, sigorta kapsamındadır.

Sigortalının tedavi gördüğü hastanenin sigortalının tedavisi için yeterince donanımlı olmaması durumunda sigortalı en yakın donanımlı hastaneye nakledilir.

Gerekli ilk müdahaleden sonra, tedavi eden doktorun ve Acil Yardım Merkezi tıbbi yetkilisinin görüşleri doğrultusunda sigortalının tarifeli hava yoluyla yurda dönüşünü engelleyen bir durum söz konusu değil ise sigortalı yurduna nakledilir. Yurda nakli sonrası, eğer sigortalının tedavisinin devamı gerekiyor ise sigortalı evine yakın bir sağlık kurumuna yerleştirilir.



+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta