Mesleki Sorumluluk Sigortası

Mesleki Sorumluluk Sigortası

Poliçede belirtilen mesleki faaliyetlerinizi yerine getirirken yapmış olduğunuz hatalı işten dolayı size yöneltilen tazminat talepleri karşılanmaktadır. Avrupa Birliği ve diğer gelişmiş ülkelerdeki gerek hukuksal gerekse toplum bilinci uygulamaları sonucunda Mesleki sorumluluk sigortasının önemi günden güne artmakta ve zorunlu bir hal almaktadır.


Örneğin;

Gelişen ülkemizin önemli bir yapı taşı olan İnşaat sektöründeki firmalarımız, gerek yurt içi gerekse yurtdışında çok önemli projelere imza atmaktadırlar. Dünyada ses getiren bu projelerde yapılan Mesleki faaliyetler (mühendislik, mimarlık, denetleme, proje yönetimi vb.) neticesinde üçüncü şahıslara gelebilecek zararlar neticesinde karşılaşabilinecek olan tazminat taleplerinin Mesleki Sorumluluk Sigortası’ndan karşılanmasıyla şirketinizin marka değerini korumakla kalmayıp toplumsal sorumluluk bilinci de göstermiş olacaksınız.


Adalet ve hakkı korumayı amaçlayan Avukatlık mesleğini icra eden kişilerin geçekleştirdikleri hatalı faaliyetlerden dolayı üçüncü şahıslara gelebilecek zararlar neticesinde karşılaşabilecekleri tazminat taleplerini bu sigortadan karşılayabileceklerdir.



+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta